In en om de Bijbel

Een boeiende cursus die een grote hoeveelheid nuttige en interessante achtergrondinformatie geeft over de Bijbel. Ook digitaal beschikbaar.Bijbelse gebruiken, de cultuur van de volken in het Midden-Oosten, de religieuze feesten, het klimaat en tal van andere wetenswaardigheden over het volk van de bijbelschrijvers. Plus een heldere uitleg over hoe de Bijbel tot stand is gekomen. Een uitstekende manier om de Bijbel met meer begrip te kunnen bestuderen.

Voor deze cursus worden geen kosten berekend.

Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, waaronder het ESDA Instituut valt, respecteert uw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om uw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van u hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring leest u hier meer over.

Wij gebruiken de gegevens die u hier invoert om in te schrijven voor een cursus. Gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken en u op de hoogte houden van onze projecten en activiteiten? Zo ja, wilt u dit dan aanvinken? Uiteraard kunt u dit te allen tijde stopzetten. Wij bieden mogelijkheden om u uit te schrijven in al onze uitingen.

Akkoord