Hoe werkt een cursus?

Wanneer u de cursus die uw voorkeur heeft schriftelijk wilt maken dan kunt u zich aanmelden als cursist voor het doorgeven van uw postadres. U krijgt de door u gekozen cursus per twee lessen toegestuurd. Bij de cursuslessen zit een retourenvelop om uw huiswerk in te verzenden. Wij stellen het op prijs wanneer u die voldoende frankeert.


U krijgt met uw gecorrigeerde huiswerk de volgende twee lessen thuisgestuurd. Op deze manier kunt u uw eigen tempo bepalen. Wij reageren pas weer met het toezenden van cursuslessen, wanneer we huiswerk van u ontvangen hebben.

De opfriscursus “God wie was dat ook alweer?” is huiswerkvrij.

Uw vragen kunt u schriftelijk of via de mail esda@adventist.nl. Wij doen ons best uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, waaronder het ESDA Instituut valt, respecteert uw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om uw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van u hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring leest u hier meer over.

Wij gebruiken de gegevens die u hier invoert om in te schrijven voor een cursus. Gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken en u op de hoogte houden van onze projecten en activiteiten? Zo ja, wilt u dit dan aanvinken? Uiteraard kunt u dit te allen tijde stopzetten. Wij bieden mogelijkheden om u uit te schrijven in al onze uitingen.

Akkoord